Coaching πρόγραμμα

1:1 COACHING ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

Workbook αυτογνωσίας

Ξεκινήστε να μαθαίνετε ποιός πραγματικά είστε. Γεμάτο ερωτήσεις για αυτό-στοχασμό, ασκήσεις και πρακτικές για εφαρμογή στην καθημερινότητά σας.

Workbook αυτογνωσίας

Ξεκινήστε να μαθαίνετε ποιός πραγματικά είστε. Γεμάτο ερωτήσεις για αυτό-στοχασμό, ασκήσεις και πρακτικές για εφαρμογή στην καθημερινότητά σας.
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ

Εγγραφή στο newsletter και αποστολή link.

Το μοναδικό πρόγραμμα αυτογνωσίας δημιουργήθηκε με βάση τις αρχές και τη μεθοδολογία του Evidence Based Coaching. Είναι για σένα που θέλεις να δημιουργήσεις μια ισορροπημένη ζωή, να αναλάβεις δράση, να υπερβείς τις εσωτερικές σου συγκρούσεις και να απαλλαγείς από τις ενοχές και τους φόβους σου ώστε να προχωρήσεις με θάρρος και να ζήσεις με τους δικούς σου όρους.

Θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και να πάρεις πίσω τον έλεγχο της ζωής σου.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να σκεφτείς πόσο ικανοποιημένος αισθάνεσαι με τη ζωή σου. Σε μια κλίμακα από 1-10, με 1 να είναι “καθόλου ικανοποιημένος” και 10 να είναι “πλήρως ικανοποιημένος”, βαθμολόγησε το επίπεδο ικανοποίησης σου.

Ποιά είναι η απάντησή σου;

Το επίπεδο ικανοποίησης σχετίζεται άμεσα με την αίσθηση του σκοπού σου στη ζωή. Εκείνοι που έχουν μια ισχυρή αίσθηση του σκοπού στη ζωή νιώθουν περισσότερο ικανοποιημένοι από εκείνους που στερούνται ενός σκοπού.

Αυτή τη στιγμή διαβάζεις αυτά τα λόγια για κάποιο λόγο.
Ίσως επειδή βαρέθηκες να νιώθεις σαστισμένος, χωρίς προσανατολισμό, χωρίς ενέργεια και χρόνο.

Μπορεί να έχεις κουραστεί να προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ εργασιακών απαιτήσεων και οικογενειακών υποχρεώσεων.

Μήπως ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τις δυνάμεις σου και να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο, πετυχαίνοντας αυτό που θέλεις;

Θέλεις να πετύχεις κάποιο στόχο ή όνειρο ή να βελτιώσεις τομείς στη ζωή σου;

Ίσως να το έχεις καταλάβει: ένας από τους βασικούς λόγους που νιώθεις χωρίς ενέργεια και χρόνο είναι γιατί δεν έχεις ακόμα βρει τι είναι αυτό που κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά.

Για να είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι χρειάζεται κάτι περισσότερο από την επίτευξη των στόχων – είναι απαραίτητο να μάθουμε ποιοί είμαστε – και αυτό να το εκφράζουμε στην καθημερινότητά μας.

Δεν είναι προφανές και ούτε μιλάμε συχνά για αυτό αλλά ο καθένας από εμάς έχει κάποιο σκοπό στη ζωή του, είτε τον γνωρίζουμε είτε όχι.

Σκοπός ζωής είναι η βασική εκείνη πτυχή της ζωής σου που αξίζει να ζήσεις. Η εκπλήρωση αυτού του σκοπού ζωής είναι αυτό που δίνει στη ζωή σου νόημα, χαρά και πληρότητα. Ο σκοπός σου δίνει ενέργεια και δύναμη να προχωρήσεις στη ζωή παρά τις όποιες αντιξοότητες. Ο σκοπός σου δίνει το “τιμόνι της ζωής” σου!

Ένας σκοπός ζωής μπορεί να είναι η εκπλήρωση ενός στόχου ή ενός ονείρου, όπως το να γίνεις ένας επιτυχημένος συγγραφέας. Ή μπορεί να είναι μια αποστολή για το πώς να μειώσεις την κοινωνική αδικία. Μπορεί να σχετίζεται με την υγεία, την επιχειρηματικότητα ή άλλες πτυχές της ζωής σου. Μπορεί να είναι η ισορροπία των τομέων της ζωής σου όπου ίσως αισθάνεσαι πως συνεχώς παραμελείς ή κάνεις θυσίες.

Μπορεί να νιώθεις πώς δεν ελέγχεις τη ζωή σου και αφήνεσαι να σε πάει όπου σε πάνε οι περιστάσεις ή οι αποφάσεις και οι επιθυμίες άλλων. Για να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου, πρέπει να ξέρεις ποιός είναι αυτός ο σκοπός. Πρέπει να αναγνωρίσεις συνειδητά τι σε κάνει να ενθουσιάζεσαι, τι πραγματικά σε κάνει να σηκώνεσαι από το κρεβάτι κάθε μέρα χωρίς αναβολές.

Γιατί να με προσλάβεις ως Coach σου;

Η βαθύτερη μου επιθυμία ως coach είναι να αναγνωρίσουμε ότι όλοι έχουμε βιώσει το αίσθημα του αποπροσανατολισμού, αυτό το αίσθημα πως η πορεία της ζωής μας δεν ανταποκρίνεται στις βαθύτερες επιθυμίες μας και πως βαδίζουμε έναν δρόμο που δεν έχουμε επιλέξει συνειδητά ή που δεν τον επιθυμούμε πια.

Ίσως έχουμε αναρωτηθεί ποιό είναι το νόημα σε αυτά που κάνουμε (γιατί;). Ίσως πάλι να συγκρουόμαστε με τον ίδιο μας τον εαυτό επειδή ενώ γνωρίζουμε τις προβληματικές μας συμπεριφορές ωστόσο εξακολουθούμε να επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη (πώς;). Ίσως ακόμα να πιστεύουμε πως δεν είμαστε ικανοί να πετύχουμε, νιώθοντας αβοήθητοι και χωρίς κίνητρο (δεν μπορώ).

Αν αγνοήσουμε αυτές τις ανησυχίες ενδέχεται να επηρεάσουμε τη ζωή μας δραματικά. Επιτρέψτε μου να σας συνοδεύσω στο ταξίδι αυτογνωσίας και να σάς υποστηρίξω στη διαδικασία της ανακάλυψης του σκοπού σας. Δεσμεύομαι να συνεισφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, ώστε να αναδημιουργήσετε τον εαυτό σας, να στοχαστείτε και να υπερβείτε τα όποια εμπόδια.
Αισθάνομαι ευτυχής, βλέποντας ανθρώπους που έχουν ολοκληρώσει το coaching πρόγραμμα, να μαθαίνουν από τα λάθη και τις παλιές τους δεσμεύσεις, να συνειδητοποιούν τα εμπόδια και να ανακτούν τον έλεγχο για να ζήσουν ενεργητικά όχι αντιδραστικά, συνειδητά όχι ερήμην τους.

Αξίζει να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο, μέσα από τον δικό σας δρόμο, για να μη χάσετε τον εαυτό σας και δεν προλάβετε να ζήσετε καθόλου.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα αυτογνωσίας είναι ένα εντατικό πρόγραμμα coaching 1:1 δώδεκα εβδομάδων.

Έχει συγκεκριμένη δομή και βασίζεται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες πρακτικές, αξιοποιώντας την καλύτερη δυνατή γνώση που παρέχει η επιστημονική έρευνα στην coaching ψυχολογία (coaching psychology), σε αρμονία με το ιδιαίτερο προφίλ σου.

Δεν παρέχω επιπόλαιη, επιδερμική προσέγγιση της ευτυχίας. Για να ανακαλύψεις τον σκοπό σου στη ζωή, δηλαδή όλα όσα θα σου χαρίζουν καθημερινή ευτυχία και πληρότητα, θα εξετάσουμε σε βάθος τους τομείς της ζωής σου. Συγκεκριμένα, θα συνεργαστούμε για να:

 • ανακαλύψεις που βρίσκεσαι σήμερα
 • ορίσεις προτεραιότητες στη ζωή σου
 • ξεπεράσεις ό,τι σε κρατάει πίσω
 • αναδείξεις τα θετικά σου στοιχεία
 • δημιουργήσεις στόχους ζωής και εργασίας

Τι περιέχει το πρόγραμμα αυτογνωσίας (διάρκεια 3 μηνών)

Μια δωρεάν 40λεπτη συνάντηση για να γνωριστούμε και να δούμε αν το coaching είναι η καλύτερη μέθοδος για αυτό που θες να πετύχεις.

12 60λεπτες ζωντανές (διαδικτυακές μέσω Zoom, αν βρίσκεσαι μακριά) συνεδρίες

Φύλλα εργασίας

Αποκλειστικό γραπτό περιεχόμενο

Υποστήριξη ανάμεσα στις συνεδρίες μέσω email

Το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να:

 1. βρεις ένα βαθύτερο επίπεδο ευτυχίας και ικανοποίησης
 2. ανακαλύψεις τις βαθιές επιθυμίες και τους σκοπούς σας
 3. προσδιορίσεις συγκεκριμένα όνειρα και στόχους ζωής
 4. δημιουργήσεις ένα σχέδιο και να δεσμευτείς για συνεπή προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του σχεδίου, ενώ κάνεις προσαρμογές και ξεπερνάς τυχόν εμπόδια
 5. σκεφτείς τη νοοτροπία σου και τον αντίκτυπο που έχουν οι αρνητικές σκέψεις στην ψυχική και σωματική υγεία και τη ζωή σου
 6. βρεις τρόπους για να απαλλαγείς από παλιές νοοτροπίες ώστε να μπορείς να προχωρήσεις στη ζωή σου
 7. βρεις ένα βαθύτερο επίπεδο εκπλήρωσης στη ζωή σου

Workbook αυτογνωσίας

Ξεκινήστε να μαθαίνετε ποιός πραγματικά είστε. Γεμάτο ερωτήσεις για αυτό-στοχασμό, ασκήσεις και πρακτικές για εφαρμογή στην καθημερινότητά σας.

Workbook αυτογνωσίας

Ξεκινήστε να μαθαίνετε ποιός πραγματικά είστε. Γεμάτο ερωτήσεις για αυτό-στοχασμό, ασκήσεις και πρακτικές για εφαρμογή στην καθημερινότητά σας.
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ

Εγγραφή στο newsletter και αποστολή link.

Ανακαλύπτοντας τον σκοπό σου στη Ζωή (13 εβδομάδες)

 • Μια δωρεάν 40λεπτη 1:1 συνάντηση για να γνωριστούμε και να δούμε αν το coaching είναι η καλύτερη μέθοδος για αυτό που θες να πετύχεις.
  (και μέσω Zoom)
 • 12 x 60λεπτες ζωντανές 1:1 συνεδρίες
  (και μέσω Zoom)
 • Evidence-based ασκήσεις, τεχνικές και εργαλεία
 • Αποκλειστικό γραπτό περιεχόμενο
 • Υποστήριξη ανάμεσα στις συνεδρίες μέσω email

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ

(Visited 639 times, 1 visits today)