Ποια είμαι

Γειά σου, είμαι η Ελένη,

όσοι με γνωρίζουν λένε πως είμαι μια γυναίκα που είναι γεμάτη δημιουργικότητα, ενθουσιασμό για τη ζωή, αποφασιστική, επίμονη και δουλευταρού!

Με άλλα λόγια εργάζομαι με ενθουσιασμό και τελειώνω αυτό που ξεκινώ, παρά τα εμπόδια που προκύπτουν.

Η ζωή όπως και η ηγεσία είναι ένα ταξίδι μάθησης και συνεχούς ανάπτυξης!

Είμαι Accredited Executive Coach & Leadership Communication Strategist (AC, EMCC), Σύμβουλος Επικοινωνίας, με διδακτορικό στη Γλωσσολογία, συντονιστής σεμιναρίων, λέκτορας, ομιλητής, συγγραφέας και μελετώ πώς η συμπεριφορά των ανθρώπων και η αξιοπιστία μας επηρεάζεται από τον τρόπο που επικοινωνούμε, από το 2005.

Συνεργάζομαι με έμπειρους και ανερχόμενους ηγέτες (και όχι μόνο) που θέλουν να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά και ουσιαστικά με τους ανθρώπους τους ώστε να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και να προωθήσουν τη θετική αλλαγή που ονειρεύονται για το μέλλον του τομέα στον οποίο βρίσκονται.

Το όραμά μου είναι να ενδυναμώσω τους ηγέτες με όλες τις απαραίτητες ανθρωποκεντρικές δεξιότητες, ώστε να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο με το όραμα και τις ιδέες τους, να επικοινωνούν αποτελεσματικά για να επηρεάσουν, να πείσουν, να παρακινήσουν και να εμπνεύσουν δράση.

Η αποστολή μου είναι να παρέχω καινοτόμες υπηρεσίες καθοδήγησης και λύσεις εκμάθησης σε τομείς SOFT SKILLS που είναι πρακτικοί, άμεσα εφαρμόσιμοι και με απτά αποτελέσματα για την αναβάθμιση της ηγεσίας ποιότητας.

Στόχος μου είναι να βοηθώ τους coachee μου στη διαρκή εξέλιξή τους, στην αποτελεσματική επικοινωνία μέσα στους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται ή και ηγούνται και την υλοποίηση στόχων χωρίς να εξουθενώνονται και χωρίς να απογοητεύονται.

Μετά από 13 χρόνια στον κόσμο των Ανθρωπιστικών Επιστημών, ίδρυσα το Staraki Coaching -τη δική μου επιχείρηση το 2019.

Χρησιμοποιώντας πρακτικές, μεθόδους και τεχνικές που υποστηρίζονται από επιστημονική έρευνα στη Γλωσσολογία, την Επικοινωνία και την Coaching Ψυχολογία, θα σας βοηθήσω να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και ικανότητα στο μοναδικό στυλ επικοινωνίας της ηγεσίας σας, έτσι ώστε να αυξήσετε την επιρροή των ιδεών και του ξεχωριστού στιλ ηγεσίας σας.

Εξειδικεύομαι στην ανάπτυξη ηγεσίας, την ευαισθητοποίηση στο χώρο εργασίας γύρω από ζητήματα επικοινωνίας, ενώ το μεγαλύτερό μου πάθος είναι τα project αλλαγής εταιρικής κουλτούρας με έμφαση στις μοναδικές αξίες που αντιπροσωπεύουν την κάθε επιχείρηση, την αποτελεσματική επικοινωνία, τη συναισθηματική νοημοσύνη και τις δυνάμεις του χαρακτήρα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Προσφέρω μια μοναδική και αποδεδειγμένη μεθοδολογία για το πώς να αναπτύξετε την ηγεσία, κατακτώντας την πιο σημαντική ικανότητα για κάθε ηγέτη σήμερα, την ικανότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας

Μοιράζομαι τακτικά τις γνώσεις μου ως βασικός ομιλητής, εκπαιδευτής (ΕΚΠΑ, ACI), συγγραφέας (ACI & προσωπικός ιστότοπος) εκπαιδεύτρια και συντονίστρια εργαστηρίων και μέντορας είτε αυτοπροσώπως ή σε διαδικτυακές εκδηλώσεις και συνέδρια. Επίσης, φιλοξενούμαι τακτικά ως καλεσμένη σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Αν αναζητάτε μια έμπιστη σύμβουλο που θα σας βοηθήσει να πετύχετε άμεσα αποτελέσματα μέσω της αποτελεσματικής επικοινωνίας, της συναισθηματικής νοημοσύνης, των δυνάμεων του χαρακτήρα και της διαχείρισης των ταλέντων, τότε ελάτε να κουβεντιάσουμε!

Έχετε το θάρρος και τον ενθουσιασμό για το επόμενο βήμα;

Θα θέλατε να μάθετε πώς μπορώ να υποστηρίξω εσάς, τους ηγέτες, την ομάδα ή τον οργανισμό σας;

Για το επίσημο βιογραφικό μου, παρακαλώ δείτε εδώ.

Visited 2.129 times, 1 visit(s) today