Μια νέα αρχή

Έχω μερικά συναρπαστικά νέα να μοιραστώ μαζί σας σήμερα! Οι coaching υπηρεσίες μου αλλάζουν!

Όσοι από εσάς είστε ακόλουθοί μου με γνωρίζετε ως Life & Executive Coach. Αυτό που οι περισσότεροι από εσάς ίσως δεν γνωρίζετε για μένα είναι ότι μου αρέσει να εξερευνώ τον ρόλο που παίζει η επικοινωνία στην επίτευξη στόχων και στην αλλαγή συμπεριφοράς.

Ας κάνουμε ένα μικρό βήμα πίσω στο χρόνο. Πήγα στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο και, κατά τη διάρκεια των διδακτορικών μου σπουδών, τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα επικεντρώθηκαν στις έννοιες της γλώσσας, στο πώς χρησιμοποιείται η γλώσσα για να επικοινωνούμε και πώς η συμπεριφορά των ανθρώπων μπορεί να επηρεαστεί με θετικό τρόπο αλλάζοντας τον τρόπο επικοινωνίας.

Μερικά χρόνια αφότου πήρα το διδακτορικό μου στη Γλωσσολογία, ασχολήθηκα επαγγελματικά με το coaching και το πώς μπορούν να αλλάξουν οι άνθρωποι. Έτσι, το 2019 ξεκίνησα τη δική μου πρακτική coaching αφήνοντας για λίγο την επικοινωνία. Με το coaching ανακάλυψα ότι μου αρέσει πολύ να βοηθάω τους ανθρώπους να επιτύχουν στόχους και να δημιουργήσουν μια πλήρη με νόημα ζωή.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ήμουν έτοιμη να ασχοληθώ ξανά με τη γλωσσολογία, αλλά και πάλι δεν ήθελα να εγκαταλείψω το coaching. Αναρωτιόμουν πώς θα μπορούσα να κάνω και τα δύο πράγματα που αγαπούσα; Τι θα μπορούσα να κάνω με την επικοινωνία σε μια συνεδρία coaching; Και πώς μπορώ να το κάνω αυτό για να βοηθήσω τους ανθρώπους να δημιουργήσουν υγιείς σχέσεις, να γίνουν αποτελεσματικοί ηγέτες και να έχουν λιγότερο άγχος στη ζωή τους; Ήθελα να υποστηρίξω τους ανθρώπους να επικοινωνούν αποτελεσματικά γιατί πιστεύω ότι η ποιότητα της επικοινωνίας καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας.

Τότε ήταν που μου ήρθε η ιδέα να συνδυάσω τη δύναμη της επικοινωνίας (και τη γνώση των σπουδών μου) και του coaching, αναδιαμορφώνοντας τις δεξιότητές στη διαπροσωπική επικοινωνία.

Θέλω, λοιπόν, να σας ενημερώσω ότι από σήμερα οι υπηρεσίες μου αλλάζουν από life coaching σε coaching επικοινωνίας και επικοινωνιακής στρατηγικής για ηγέτες και επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για μένα καθώς ενσωματώνεται το εκπαιδευτικό μου υπόβαθρο στη γλωσσολογία που είναι η αγάπη και το πάθος μου.

Λατρεύω να βοηθώ τους ανθρώπους να επικοινωνούν αποτελεσματικά, επειδή πιστεύω πως η επικοινωνία είναι το κλειδί για τη δημιουργία της εμπιστοσύνης, της συνεργασίας και της κινητοποίησης για κάθε σχέση.

Εάν είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε θετικό αντίκτυπο στη ζωή σας και στη ζωή των άλλων, θα συνεργαστώ μαζί σας για να αφαιρέσετε κάθε εμπόδιο επικοινωνίας και να σας καθοδηγήσω στο επόμενο βήμα της προσωπικής σας ανάπτυξή.

Σας ευχαριστώ όλους που με ακολουθήσατε σε αυτό το ταξίδι.

Καταλαβαίνω πλήρως αν η νέα μου πορεία δεν είναι αυτή που θέλετε να συνεχίσετε μαζί μου.

Για όσους από εσάς συνεχίσετε να με ακολουθείτε στα social media, κάθε εβδομάδα θα μοιράζομαι μαζί σας περιεχόμενο βασισμένο σε επιστημονικά στοιχεία, συμβουλές και ιστορίες που θα σας βοηθήσουν να γίνετε παράγοντες αλλαγής τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις, αξιοποιώντας τη δύναμη της επικοινωνίας.

Εάν είστε έτοιμοι να έχετε θετικό αντίκτυπο στη ζωή σας και στη ζωή των άλλων, στείλτε μου DM για να δω πώς η συνεργασία μαζί μου μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα εμπόδια επικοινωνίας και να σας καθοδηγήσει στο επόμενο βήμα στην εξέλιξή σας.

– Ελένη Σταράκη, Ιδρύτρια

Executive Communication Coach & Strategist for Leaders @ Staraki Coaching

 

 

 

Visited 83 times, 1 visit(s) today